La Universitat obri el termini de preinscripció als màsters oficials per al curs 2017-18

  • 20 de gener de 2017
 
UV obri termini preinscripció als màsters oficials per al curs 2017-18

La Universitat de València ofereix per al pròxim curs 2017-2018 un total de 107 màsters oficials. La preinscripció per als títols ja està oberta i es tancarà el pròxim 15 de juny. L'oferta, la més nombrosa i àmplia del sistema universitari valencià, comprén totes les branques del coneixement que s'imparteixen en la institució acadèmica i es pot consular en aquesta web que inclou la informació necessària sobre els tràmits a realitzar.

La Universitat de València ofereix l'oportunitat de preinscriure’s en qualsevol dels seus màsters oficials en dues fases o períodes. El primer s'ha obert aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular). Cadascun dels màsters compta amb els seus propis requisits d'accés que es podran consultar en els seus respectius portals webs abans de preinscriure’s. 

Alguns d'aquests màsters permeten l'accés a professions regulades, com per exemple el Màster de Professor/a de Educació Secundària, el Màster en Psicologia General Sanitària o el Màster en Advocacia. L’oferta completa de màsters es pot consultar ací.

Una vegada realitzada la preinscripció, les persones interessades coneixeran el resultat de la baremació l'11 de juliol de 2017. Aquelles persones admeses en el màster hauran de matricular-se entre el 17 i el 20 de juliol de 2017.
Les persones que no hagen sigut admeses, cap la possibilitat que el 26 de juliol puguen matricular-se en els Màsters Oficials, sempre que s'hagen produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible en la web de la Universitat de València: http://ir.uv.es/master/pre-inscripcio-17-18