La Universitat reuneix les principals figures del dret bancari per a tractar l’activitat financera sostenible

La Facultat de Dret de la Universitat celebra els dies 26 i 27 d'octubre el congrés de Dret bancari titulat ‘Cap a una activitat bancària sostenible: verd, social i amb intel·ligència artificial”. La trobada serà inaugurada per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. A l'acte assistiran el director general de Finançament de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Nicolàs Jannone; el degà de la facultat Javier Palao i el professor Juan A. Ureña.

25 de d’octubre de 2023

Facultat de Dret
Facultat de Dret

Entre les persones participants en la trobada estaran Cayetana Lado, directora legal de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO); Lucia Arranz Alonso, directora del departament jurídic del Banc d'Espanya; José María Fernández, director general del Banc Europeu d'Inversions; o José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank.

El congrés està dirigit pel professor de Dret de la Universitat de València Juan A. Ureña Salcedo i per Javier Gómez-Ferrer, soci-director BDO València.

Tal com explica Ureña Salcedo es tracta d'una ocasió única per a reflexionar amb els millors especialistes sobre temes tan variats i tan d'actualitat com l'aplicació dels principis i deures ambientals, socials i de governança en la banca; la divulgació d'informació en matèria de sostenibilitat; la supervisió dels riscos relacionats amb el clima i el medi ambient o, la governança i la intel·ligència artificial, entre altres.

Programa ací.

Altres Notícies