La Universitat i Santander Universidades convoquen fins a 20.000 euros en premis en el programa UVemprén StartUP

  • Vicerectorat d'Innovació i Transferència
  • 1 de març de 2023
 
Detall del logo de la iniciativa.
Detall del logo de la iniciativa.

Fins al pròxim 18 de juny estarà obert el termini de sol·licituds de participació en el programa UVemprén StartUP Premis, que premia les millors idees innovadores i projectes emprenedors de la comunitat universitària en diferents categories, amb el finançament de Santander Universidades.

Poden presentar-se a aquesta convocatòria l'estudiantat i les persones egressades en els tres cursos anteriors de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València així com del títol propi de la Universitat de València d'Expert en StartUp Management, segons la categoria a la qual es presenten.

El programa UVemprén StartUP Premis es divideix en tres categories. La categoria UVemprén StartUP – Crea ofereix 10 premis de 500 euros cadascun a les millors idees en fase inicial. UVemprén StartUP-Emprén premiarà amb 1.000 euros cadascuna a les 5 millors idees en fase avançada de desenvolupament. Finalment, UVemprén StartUP Empresa-Societat ofereix 5 premis de 2.000 euros cadascun a empreses creades per estudiantat i alumni de la Universitat de València.

Tota la informació sobre els requisits específics de cada categoria i sobre el procediment de sol·licituds de participació es pot trobar en aquest enllaç: https://links.uv.es/uvempren/Startup-premis

Més informació:

Arxivat en: Vicerectorats