La Universitat de València acull el congrés ‘Heidegger en algunes de les seues paraules clau’

  • 14 de febrer de 2017
 
Imagen de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València acull, els dies 16 i 17 de febrer, el congrés ‘Heidegger en algunes de les seues paraules clau’. Les sessions comencen aquest dijous, a les 16:30 hores, al saló de graus del centre amb una presentació del professor François Jaran, coordinador de l’esdeveniment.

El congrés està organitzat pel grup de recerca FENHER, per la Sociedad Iberoamericana de Estudios Heideggerianos (SIEH) i pel Departament de Filosofia de la Universitat de València.

Segons els organitzadors, “com continua sent una tasca bàsica dels qui investiguen l’obra de Heidegger –i desenvolupen una activitat docent lligada a ella– defensar la magnitud i la brillantor del seu pensament, resulta sens dubte interessant organitzar un congrés en el qual no es done per sabuda la importància de la seua filosofia”. El congrés ‘Heidegger en algunes de les seues paraules clau’ permetrà als membres de la SIEH mantenir dos dies de treball en conjunt i, sobretot, donar a conèixer la SIEH als qui encara no formen part d’ella.

Més informació i programa:

https://www.fenher.com/heidegger-palabras-clave/