La Universitat de València acull la setena edició del Congrés de Ciències Gastronòmiques
- Unitat Web i Màrqueting
- Alberto Gradoli Vivas
- 25 de març de 2025
L’encontre, organitzat per ACIGAS (Associació d’Estudiants de Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València), es celebra els dies 25 i 26 de març a la Facultat de Farmàcia i Ciències Gastronòmiques i reuneix a estudiants, professionals i experts per explorar les últimes tendències del sector.
El congrés sorgeix com un lloc d’encontre entre estudiants, professionals i experts del sector i ofereix un programa molt divers i enriquidor que inclou ponències, taules rodones, tallers i cates, abordant temes clau com la sostenibilitat en la cuina, l’aprofitament alimentari, el màrqueting gastronòmic i la denominació ecològica.
Així, el congrés que va estar inaugurat per la rectora d ela Universitat de València, M. Vicenta Mestre i la degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències Gastronòmiques, Hortenisa Rico, va oferir el dimarts 25 ponències sobre envasos sostenibles i la sostenibilitat en la cuina. També debats sobre els Consells Reguladors i la Denominació Econògica, l’aprofitament alimentari, i va finalitzar amb un taller de cata de vins de Viente Flores.
El dia 26 va començar amb una conferència del projecte “La mare que va” d’ASINDOWN, el qual consisteix en un projecte de formació en hosteleria i turisme per a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual. Va continuar amb conferències sobre màrqueting gastronòmic i aprofitament alimentari. La jornada va cloure amb taules rodones i debats amb ex alumnes i guardonats als Premis Sapiña, que premien la trajectòria professional i la innovació en el camp de la gastronomia.
Arxivat en: Facultat de Farmàcia , Estudiant/a