La Universitat de València aprova 224 cursos de formació permanent per a 22/23, més de la meitat online

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 22 de març de 2022
 
Imagen de la noticia

Un total de 224 cursos configura l’oferta de formació de títols propis de postgrau i de formació contínua de la Universitat de València per al curs 22/23. Més de la meitat d’ells, 129 cursos, s’impartiran en format íntegrament en línia. A més, altres 50 cursos -23% de l’oferta- utilitzarà la modalitat semipresencial. Així, es facilita l’accés a la formació permanent i especialitzada tant de professionals en actiu i des de qualsevol localització.

La principal novetat per a aquest curs acadèmic 22/23 és que l’oferta s’estructura en cursos de postgrau propi (màsters, diplomes d’especialització i experts universitaris) i en cursos de formació contínua (certificats i microcredencials universitaris). De l’oferta presentada, 198 són títols de postgrau propi de la Universitat de València i 26 són certificats i microcredencials.

Donar resposta a les necessitats de formació actual
Com cada any, la Universitat de València llança una sèrie de cursos nous dirigits a donar resposta a les necessitats de formació contínua i reciclatge de professionals en actiu. En concret, s’han aprovat un total de 58 cursos de primera edició, que abordaran temàtiques de màxima actualitat com els cursos relacionats amb la ciberseguretat empresarial, el dret ecològic, la resolució de conflictes escolars, la intel·ligència artificial o l’ensenyament de xinés com a llengua estrangera, entre molts altres.

Formació permanent a la Universitat de València igual a multidisciplinarietat

L’oferta formativa de la Universitat de València destaca per la seua multidisciplinarietat. Entre els 224 cursos de formació permanent per a l’any vinent, hi ha de totes les àrees de coneixement. Destaquen els cursos relacionats amb l’àmbit de la Salut (38%), de l’àrea Jurídic i Social (15%), de Psicologia (12%) i de Direcció i Gestió Empresarial (11%). Completen l’oferta per a l’any vinent, postgraus de les àrees d’Humanitats, Ciències de l’Educació, de Ciències i Tecnologia, de l’Activitat Física i de l’Esport, i de Seguretat, Salut i Medi Ambient.

Més informació:
https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia/index.htm