La Universitat de València condemna les accions terroristes a Catalunya i expressa la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies

La Universitat de València, d’acord amb els seus Estatuts, està al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles, del coneixement i de la pau. Com a institució pública, la Universitat de València s’ha expressat reiteradament a través dels seus òrgans de govern en contra de l’ús de la violència, condemnant tots els actes de terrorisme.

19 de d’agost de 2017

La Universitat de València condemna les accions terroristes que s’han succeïta Barcelona i Cambrils, i expressa la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies, així com el reconeixement a les forces de seguretat i serveis d’emergència i la sensibilitat de la ciutadania que s’ha mobilitzat en aquests moments tan difícils.

Com a institució membre de la Xarxa d’Universitats Vives, la Universitat de València, a través del seu rector, s’ha adreçat als rectorats de les universitats catalanes per expressar-los el condol de la nostra comunitat universitària.

Així mateix, la Universitat de València va invitarla comunitat universitària a unir-se al minut de silenci convocat divendresa la plaça de Manises de València, convocat per la Generalitat Valenciana.

Altres Notícies