La Universitat de València expressa el seu suport als equips professionals que lluiten contra l’incendi de Llutxent

La Universitat de València vol manifestar tot el seu suport a les i els professionals del 112 Generalitat Valenciana, el Consorci Provincial de Bombers de València, les brigades forestals de la Diputació de València i la Unitat Militar d’Emergències que actualment lluiten contra els diversos focs que afecten a la Comunitat Valenciana, especialment el que continua actiu a les comarques de La Vall d’Albaida i La Safor.

9 de d’agost de 2018

Fotografia: Consorci Provincial de Bombers de València
Fotografia: Consorci Provincial de Bombers de València

La institució també vol agrair a les policies locals, nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil,Creu Roja i treballadors i treballadores municipalsque estan lluitant per frenarl'incendi de Llutxent. Així mateix, donar les gràcies a les nombroses entitats com el Real Club Náutico de Gandia, el Museu Faller de la mateixa localitat, el Club de Tenis, hotels, taxis, comerciants i tot el voluntariat que s’ha prestat a ajudar a les persones desallotjades a causa del foc.

A més, la Universitat de València manifesta la solidaritat amb les persones iajuntaments afectats. La Universitat lamenta la trista situació que ha provocat l’incendi que segons l’última perimetració, ha cremat 3.000 hectàrees afectant als termes municipals de Gandia, Llutxent, Ador, Quatretonda, Pinet i Barx.

Altres Notícies