La Universitat de València lliura hui els diplomes de doctorat en un acte a la Facultat de Medicina i Odontologia

  • 7 d’abril de 2017
 
Facultat de Medicina i Odontologia

Un centenar d’alumnes que han finalitzat els estudis de doctorat en la Universitat reben aquest divendres un diploma acreditatiu en un acte que se celebra a la Facultat de Medicina i Odontologia. Aquest nombre d’estudiants assisteix en representació dels quasi 1.000 alumnes que han obtingut el doctorat durant el curs 2015-16. La cerimònia serà retransmesa en directe a partir de les 12 hores.

A l’acte assistiran el rector, Esteban Morcillo; el vicerector d'Estudis de Postgrau, Rafael Crespo; la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez; el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López; el vicerector d'Economia, Infraestructures i Tecnologia, Juan Luis Gandia; la secretària general, Maria José Añón; i el director de l’Escola de Doctorat, José Vicente Bagán.

Un total de 996 tesis s’han llegit durant el curs 2015-16 en la Universitat de València, de les quals 162 tenen menció internacional, el que significa que part del programa s’ha realitzat en una universitat estrangera, a més de realitzar estades d’investigació fora de l’estat. A més, de les 996 tesis, 577 han sigut llegides per dones i 419 per homes. A la investidura d’aquest divendres, que se celebrarà a l’Aula Magna de la facultat, assistiran al voltant d’un centenar de persones, el que representa un 10% dels qui han aconseguit el doctorat. Es tracta d’una representació dels nous doctors i doctores, que abasten totes les àrees de coneixement de la Universitat.

El nombre de tesis que es llegiran els pròxims anys es preveu que serà superior a la de 2015-16, ja que en aquests moments hi ha 4.477 alumnes de doctorat matriculats en algun dels plans de la Universitat. En concret, 1.100 estudiants en 72 programes de doctorat en procés extraordinari que acabaran en 2017-18, i a més, hi ha 3.373 persones matriculades en els 61 programes de doctorat dels nous plans d’estudi.