La Universitat de València, seu del màrqueting amb la celebració del Congrés internacional AEMARK

  • Gabinet de la Rectora
  • 6 de setembre de 2022
 
La Universitat de València, seu del màrqueting amb la celebració del Congrés internacional AEMARK

Més de 350 acadèmics i professionals del màrqueting es reuniran a la Universitat de València en la 33 edició del congrés internacional d'AEMARK, l'Associació Espanyola de Màrqueting acadèmic i professional.

La Universitat de València es convertirà en el centre del màrqueting d'Espanya durant aquesta setmana, acollint el congrés internacional de l'Associació Espanyola de Màrqueting Acadèmic i Professional (AEMARK).

La 33 edició d'aquest congrés de caràcter mundial es desenvoluparà en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, on es presentarà un total de 245 treballs acadèmics en 9 sessions paral·leles que, en un 90%, estaran presidides per dones.

Més de 350 acadèmics i professionals procedents d'Àsia, Amèrica del Nord, Llatinoamèrica i Europa participaran en aquestes reunions d'un congrés en què participaran editors en cap de destacades publicacions científiques: Prof. Dwivedi de International Journal of Information Management, Prof. Okumus de International Journal of Contemporary Hospitality Management i Prof. Viglia de Psychology & Màrqueting.

Un dels principals investigadors i divulgadors del lideratge i del màrqueting, el professor Jan-Benedict Steenkamp de la Universitat de Carolina del Nord pronunciarà una de les conferències principals.

Valerie Zeithaml, una de les majors expertes mundials en màrqueting de serveis, professora també de la Universitat de Carolina del Nord impartirà una altra de les conferències d'aquest congrés en el qual també intervé Jaime Aguiló, vicepresident i director general d'EMEA Sud de ComScore, empresa líder en mesurament i anàlisi de mitjans.

Pot consultar el programa actualitzat del doctoral colloquium com del congrés tant en versió reduïda com estesa ací.

El Congrés s'inaugura aquest dijous dia 8 de setembre en el Centre de Cultura Contemporània del Carmen, i les sessions es desenvoluparan en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.