La Universitat de València organitza una sessió informativa sobre l’accés i l’admissió per al curs 2022-2023

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 17 de juny de 2022
 
Imagen de la noticia

Et matricularàs a la Universitat? és el títol de la iniciativa que té per objectiu informar el futur estudiantat universitari i les seues famílies sobre l’accés i l’admissió a la Universitat. La sessió informativa tindrà lloc el dimarts 21 de juny, a les 12 h, en línia.

Durant aquesta sessió, es tractaran qüestions com la preinscripció, les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i les exempcions i els serveis i recursos d’interès per a l’experiència universitària. A més a més, el públic assistent podrà preguntar els seus dubtes mitjançant un xat en línia. L’accés és lliure, sense inscripció, i estarà disponible a la pàgina Conèixer la Universitat.

La preinscripció al sistema universitari públic valencià tindrà lloc del 20 de juny al 8 de juliol. La Universitat de València ofereix 8.800 places de primer per al curs 2022-2023, repartides en 58 titulacions i 10 dobles titulacions, entre elles el nou doble grau en Química i Enginyeria Química. La matrícula serà del 18 al 21 de juliol.

Per completar l’experiència universitària, la Universitat posa a l’abast del seu estudiantat serveis i activitats com la mentoria d’estudiants Entreiguals, activitats de formació complementària, formació en voluntariat, aprenentatge de llengües, esports, assessories psicològica i jurídica, borses de viatge i ajudes a la mobilitat i a la participació, entre moltes altres propostes.

Et matricularàs a la Universitat? forma part del programa Conèixer que també inclou la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, les Visites a la Universitat i la pàgina temàtica Conèixer la Universitat amb tot el contingut generat pel programa. És una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació de les facultats i de l’escola de la Universitat de València.