La Universitat de València i el Palau de les Arts col·laboren per a la promoció de l’òpera

  • 10 d’octubre de 2016
 
Promoció de l’òpera

La Universitat de València, el Palau de les Arts Reina Sofía i la Fundació General de la institució acadèmica col·laboraran en el desenvolupament de diverses activitats per a la promoció de l’òpera, entre les quals destaca el curs d’iniciació a l’òpera ‘Les Arts a La Nau’, organitzat per l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, sota la direcció acadèmica de la professora Ana María Botella.

El curs es desenvoluparà entre novembre de 2016 i juny de 2017, i estarà especialment dirigit a estudiants universitaris i de centres d’ensenyaments artístics de grau superior. L’alumnat del curs assistirà com a públic a la retransmissió en diferit al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València de dues de les òperes produïdes en les temporades anteriors del Palau de les Arts, i a un assaig general i dues representacions de les òperes de la temporada 2016-2017 en el mateix Palau de les Arts Reina Sofia. Les sessions, en tots els casos, estaran precedides per una presentació didàctica amb els principals continguts de cada òpera a càrrec de diversos professors especialistes.

A més, professors i alumnes del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, també sota la coordinació acadèmica de la professora Ana María Botella, duran a terme les presentacions prèvies a les representacions de la temporada 2016-2017 del Palau de les Arts.

El curs d’iniciació a l’òpera ‘Les Arts a La Nau’ forma part de la programació dels Cursos de Formació Musical de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València per al segon quadrimestre de 2016 i els alumnes interessats encara poden matricular-se en el curs d’Introducció a la direcció d’orquestra II.

Per a més informació i matrícula:
Enllaç: http://links.uv.es/Nj4jZMJ
Correu electrònic: pam@uv.es

Fullet informatiu
 

Data d'actualització: 10 de octubre de 2016 07:00.