La Universitat de València participa a la 63ª Reunió de la Comissió per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme

  • Gabinet de la Rectora
  • 13 de juny de 2018
 
Reunió anual UNWTO

La Universitat de València, representada pel vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla, ha participat a la 63ª Reunió de la Comissió per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO), celebrada a la ciutat de Praga (República Txeca) durant els dies 11 a 13 de juny, sota els auspicis del Ministeri de desenvolupament regional de la República Txeca.

La Universitat de València és membre afiliat de la UNWTO des de fa més de 10 anys i de la seua secció acadèmica (UNWTO Academy) des de la seua fundació. Els membres nats de la Comissió són els països membres de la Unió Europea i entre els afiliats es troben les més prestigioses universitats i organitzacions amb interessos en la indústria del turisme.

En aquesta reunió anual, els membres de l'organització han informat, discutit i presentat idees relacionades amb les següents àrees: avanços i propostes en legislació i política (local, regional, europea i global), educació i ocupació, innovació i transformació digital, sostenibilitat i impacte social i econòmic del conjunt de l’activitat turística, especialment en allò relatiu a les polítiques públiques i a la governança.

El secretari general de la UNWTO, Zurab Pololikashvili, ha insistit en el seu discurs inicial i en les conclusions en el paper rellevant que juguen les universitats en la recerca, la formació dels professionals del sector i en la modernització dels seus processos i estructures.