La Universitat de València participa a la 63ª Reunió de la Comissió per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme

La Universitat de València, representada pel vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla, ha participat a la 63ª Reunió de la Comissió per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO), celebrada a la ciutat de Praga (República Txeca) durant els dies 11 a 13 de juny, sota els auspicis del Ministeri de desenvolupament regional de la República Txeca.

13 de de juny de 2018

La Universitat de València és membre afiliat de la UNWTO des de fa més de 10 anys i de la seua secció acadèmica (UNWTO Academy) des de la seua fundació. Els membres nats de la Comissió són els països membres de la Unió Europea i entre els afiliats es troben les més prestigioses universitats i organitzacions amb interessos en la indústria del turisme.

En aquesta reunió anual, els membres de l'organització han informat, discutit i presentat idees relacionades amb les següents àrees: avanços i propostes en legislació i política (local, regional, europea i global), educació i ocupació, innovació i transformació digital, sostenibilitat i impacte social i econòmic del conjunt de l’activitat turística, especialment en allò relatiu a les polítiques públiques i a la governança.

El secretari general de la UNWTO, Zurab Pololikashvili, ha insistit en el seu discurs inicial i en les conclusions en el paper rellevant que juguen les universitats en la recerca, la formació dels professionals del sector i en la modernització dels seus processos i estructures.

Altres Notícies