La Universitat de València participa en l’exposició ‘Mujeres Maestras del Perú’

  • 7 d’agost de 2017
 
Imagen de la noticia

El Centre Cultural Casa O’Higgins de Lima (Perú) acull l'exposició ‘Mujeres Maestras del Perú’, amb la qual s’inicia la celebració del centenari de la Pontificia Universidad Católica del Perú (PUCP). L'exposició forma part del projecte artístic i educatiu ‘Mujeres Maestras’, que desenvolupa el professor de la Universitat de València Ricard Huerta, dins de les propostes del Grup Creari de Recerca en Pedagogies Culturals (GIUV2013-103) i de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives.

La mostra reuneix treballs artístics en format pintura, audiovisuals amb entrevistes a mestres peruanes, i dibuixos infantils en els quals els xiquets i les xiquetes de diferents col·legis de la regió de Lima retraten a les seues mestres.

La Casa O’Higgins és un espai cultural situat al centre històric de la capital, un important focus cultural de la metròpolis en el qual es presenten projectes artístics, científics i culturals relacionats amb recerques universitàries.

Amb motiu del Conveni de Cooperació entre la PUCP Pontificia Universidad Católica del Perú i la Fundació General de la Universitat de València, el projecte ‘Mujeres Maestras del Perú’ es presenta a Lima avalat pel CISE Centro de Investigaciones y Servicios Educativos de la PUCP. El projecte compta amb una ajuda de cooperació del Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València.

http://cise.pucp.edu.pe/noticias/mujeres-maestras-del-peru