La Universitat de València i Power Electronics reforcen la seua col·laboració

  • Gabinet de la Rectora
  • 9 de desembre de 2020
 

Una delegació de la Universitat de València, encapçalada per la rectora M.

Vicenta Mestre, ha visitat les instal·lacions de Power Electronics,

empresa col·laboradora al primer màster mundial en Transformació

Energètica (MPOWER)

En el marc del conveni signat entre la UV i Power Electronics per a la creació del títol propi de la UV MPOWER, un postgrau gratuït finançat per Power Electronics. Membres del consell de direcció de la UV (rectora M.ª Vicenta Mestre, vicerectora d’Estudis Isabel Vázquez, i gerent Juan Vicente Climent), així com la directora de la ETSE Paula Marzal, el sota director de l’escola José Torres i el director de l’Institut de Ciència Molecular (ICMOL) Eugenio Coronado, els quals han sigut rebuts per membres de l’empresa (el CEO David Salvo, el director d’Universitat Corporativa Javier Tomás i l’Enginyer Químic Carlos Regalado) a les instal·lacions a les quals es desenvolupa part d’aquest màster semi presencial.

Com es va destacar a l’acte de signatura del conveni, MPOWER és l’únic màster mundial en energies renovables, electrònica de potència i mobilitat sostenible. Es tracta d’un postgrau que busca apropar a recent titulats i titulades a la realitat laboral de l’empresa amb l’oferta d’assignatures pràctiques i borses d’ocupació al finalitzar. En aquest sentit, el director de l’Àrea Acadèmica de Power Electronics, Javier Tomás, ha destacat que “el màster està pensat per a tindre un cent per cent d’inserció, raó per la qual fem una meticulosa selecció de l’alumnat, al qual financem la totalitat de la formació, per a que romana amb nosaltres i sume a l’empresa”.

A la presentació, David Salvo ha volgut destacar com la col·laboració de la Universitat de València i la empresa dona contingut a “la necessària col·laboració entre la universitat i la empresa”. Tal i com ha assenyalat Mestre, “és fonamental constituir interrelacions, dinàmiques i sinèrgies empresa–universitat que redunden en una millor formació, una millor connexió laboral i la millor inserció laboral possible”.