La Universitat de València, Santander Universidades i la Generalitat destinen 6.000 euros en premis per a emprenedoria femenina

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, ha obert la convocatòria dels Premis Ingenia UV, per a reconèixer les millors idees de negoci generades en el programa formatiu i impulsar la seua validació facilitant l'accés dels millors projectes al programa UVemprén StartUP d'incubació d’empreses emergents de l'estudiantat de la Universitat de València.

21 de de setembre de 2022

Detall del cartell de la iniciativa.
Detall del cartell de la iniciativa.

Aquest programa es durà a terme en el marc de la II Setmana de l'emprenedoria de la Universitat de València, que tindrà lloc entre els dies 17 i 21 d'octubre en la Facultat de Farmàcia.

Tota la informació de la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç:

https://links.uv.es/uvempren/ingeniauv

La iniciativa s’emmarca en el Campus UVemprén - Santander Universidades i del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, la marca de la qual Llamp impulsa l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

L'objectiu és reunir talent femení, fomentar e lideratge femení i brindar a les participants en aquest concurs l'oportunitat de formar-se per a generar idees de negoci innovadores i formular projectes emprenedors de triple impacte (ambiental, social i econòmic).

Està dirigit a les estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculades en el curs 2022-2023.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i podran aconseguir fins a cinc invitacions perquè les millors idees de negoci accedisquen als serveis del programa UVemprén StartUp d'incubació d’empreses emergents, 1.000 € cadascun dels tres millors projectes innovadors, en la categoría “Dona Emprenedora” i un premi especial de 3.000 € al millor projecte emprenedor del concurs. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 6 d'octubre de 2022.

El termini per a la preinscripció està obert en la web de Beques Santander: https://app.becas-santander.com/es/program/becas-santander-women-premios-ingenia-universitat-de-valencia

Altres Notícies