La Universitat de València supera els 50.000 seguidors/res en Twitter

  • 16 de gener de 2017
 
La Universitat de València supera els 50.000 seguidors/res en Twitter

El compte institucional de la Universitat de València en Twitter ha superat els 50.000 seguidors/es aquest dilluns, 16 de gener. Aquest compte, identificat com @UV_EG, difon les notícies que genera el Gabinet de Premsa de la institució, així com altres informacions d’interés generades des de diferents serveis universitaris. També la pàgina institucional en facebook (http://www.facebook.com/universitatdevalencia) va superar els 50.000 seguidors fa mesos.

Amb aquestes xifres, la de València és la universitat valenciana amb major presència en les xarxes socials més populars (Facebook i Twitter), i se situa entre les més seguides de tot Espanya.

La Universitat també disposa d’un canal en Youtube (http://www.youtube.com/user/UniversitatValencia), i té presència en LinKedin (https://www.linkedin.com/edu/school?id=12256) i en Google+ (https://plus.google.com/u/0/+universidadvalencia).

D’altra banda, molts centres, departaments, òrgans i serveis de la institució disposen dels seus canals específics en les xarxes socials.

Per a rebre tota la informació de Universitat en les xarxes més populars només cal entrar en: http://www.facebook.com/universitatdevalencia fer clic en ‘M’agrada’, o fer-se seguidor/a del compte @UV_EG.