La UV conquesta 6 medalles en el CEU de Lluita

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 9 de maig de 2022
 
Lluita

Els lluitadors i lluitadores de la Universitat de València tornen del Campionat d’Espanya Universitari amb 3 plates i 3 bronzes.

El Centre de Tecnificació Esportiva C.A.R. de los Alcázares, a Múrcia, va acollir el passat 7 de maig el campionat estatal universitari de lluites olímpiques de 2022 en el qual es van donar cita un total de 68 estudiants (34 lluitadors i 25 lluitadores) de 18 centres universitaris de tot el país, que van competir per les medalles en les diferents categories de Lluita.

Les lluitadores de la Universitat de València Cristina Andujar Ojeda i Natalia Valero Lamela van aconseguir una plata i un bronze respectivament, ambdues en la categoria sènior 55 kg. En 59 kg, Carmen Jiménez Collado va ser plata. I Nayla Adell Tello va aconseguir el bronze en la categoria de 78 Kg.

En el quadre masculí, els lluitadors de la UV van fer podi en la categoria sènior 62 kg. Gonzalo García Fajardo es va emportar la plata i Vicente Correas García va obtindre el bronze. També va participar en el campionat, en la categoria sènior 90 kg, l'estudiant de la UV José María Belmonte Fernández, que va acabar en un meritori 7é lloc.

 

Arxivat en: