UVemprén ofereix 10 ajudes de 2.000 € per a realitzar pràctiques internacionals en emprenedoria

La Universitat de València, des del Vicerectorat d´Ocupació i Programes Formatius, llança per sisé any consecutiu la convocatòria pràctiques internacionals d´emprenedoria. L'objectiu és contribuir al desenvolupament del talent emprenedor amb la realització de pràctiques acadèmiques externes de 2 mesos de duració en organitzacions d'acolliment situades fora del territori espanyol.

25 de de febrer de 2020

Enguany, el programa ofereix un total de 10 ajudes de mobilitat dotades amb 2.000 € cadascuna. Les pràctiques a l'estranger estaran relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària.

El termini per a presentar les sol·licituds està obert des del 20 de febrer fins al 31 de març i es pot fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Aquest programa es pot compatibilitzar amb les beques Erasmus Pràctiques. Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els 2 mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre de 2020.

La convocatòria va dirigida a persones matriculades en grau, màster o doctorat oficial de la Universitat de València amb l'objectiu de possibilitar la seua formació en emprenedoria internacional.

Entre altres requisits, l’estudiantat de grau, ha de tindre superats com a mínim el 50% dels crèdits de la titulació. D'altra banda, totes les persones sol·licitants disposaran del nivell B2, almenys, en la llengua emprada per a la realització de la pràctica.

Aquest programa s'emmarca dins del conveni subscrit per la Universitat de València amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que finança les ajudes per a la realització de les activitats del Programa ‘Campus de l'Emprenedoria Innovadora’.

Les bases del programa es poden consultar en el Tauler Oficial de la UV.

Més informació en aquest enllaç.

Altres Notícies