Visita a la Clínica Odontològica de la Universitat de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 18 de maig de 2021
 

La visita ha servit per a conèixer de primera mà les tasques dutes a terme i les necessitats que requereix aquesta clínica, la qual exerceix un paper fonamental per a completar la formació de l’estudiantat, en la recerca de la Universitat i en els serveis que aquesta presta a la societat.

La rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, acompanyada del gerent de la Universitat, Juan Vicente Climent, el Secretari Autonòmic de Innovació i Transformació Digital, D. Jordi Juan i Huget; i el director de la Fundació Lluís Alcanyís, José Manuel Almerich; han visitat avui les instal·lacions de la Clínica Odontològica UV per a conèixer de primera mà les tasques dutes a terme per els i les professionals i l’estudiantat així com també per a conèixer les necessitats.

Durant la visita, la qual ha estat guiada per la directora de la Clínica Odontològica, Dª Filomena Estrela, han visitat les diferents instal·lacions i departaments distribuïts en les cinc altures. Durant la visita s’ha destacat la importància d’aquesta Clínica per a completar l’activitat docent i de recerca de la Universitat i complementar els serveis que es presta la societat. També han destacat la necessitat de millora d’espais per a adequar les clíniques a les necessitats del nou paradigma a la Odontologia respecte a les noves especialitzacions.

Sha destacat a la Clínica Odontològica com l´epicentre de la xarxa Les Clíniques de la Universitat, i remarcant els serveis de caràcter sòcio-sanitaris que la Universitat de València posa a l’abast de la ciutadania. Aquesta clínica està dotada amb equipaments docents singulars, especialitzats en l’àrea de la salut, en les quals es desenvolupen activitats formatives assistencial sanitàries, per tal de millorar els processos formatius dels estudiants de la Universitat de València, així com la investigació relacionada amb la seua àrea d’activitat.

La Clínica de Odontologia de la Universitat de València està situada al Campus de Blasco Ibáñez i integrada en un entorn urbà i de fàcil accessibilitat per al ciutadà. La Clínica té una excel·lent dotació de gabinets i sales que permet desenvolupar uns serveis de màxima qualitat. Els pacients i usuaris de la mateixa poden beneficiar-se d’una àmplia gama de serveis, entre els quals es troben: implantologia, cirugia, ortodòncia, odontopediatria, odontologia comunitària, per a pacients especials, etc.