XI Seminari sobre activitats per a estimular el talent precoç en Matemàtiques

  • Gabinet de Premsa
  • 6 de març de 2018
 
Alguns dels participants en el seminari.
Alguns dels participants en el seminari.

La Facultat de Magisteri de la Universitat de València ha sigut la seu de la quinzena reunió dels coordinadors d’Estalmat d’Espanya, una iniciativa d’estímul del talent precoç en Matemàtiques. A la sessió, el dia 4 de març, han acudit els coordinadors de les deu comunitats en les quals el projecte està actiu (http://www.estalmat.org/ ), on s’han marcat les directrius comunes de les activitats del programa.

Prèviament, els dies 2 i 3, organitzat per Estalmat Comunitat Valenciana (http://estalmatcv.blogs.uv.es/) i pel CEFIRE CTEM, específic de Ciència, Tecnologia i Matemàtiques de la GVA (http://mestreacasa.gva.es/web/cefireambitctm), s'ha celebrat l'onzè Seminari sobre activitats per a estimular el talent precoç en Matemàtiques que com tots els anys, és un fòrum de presentació de noves activitats per part de professors de les diferents seus del Projecte ESTALMAT, acompanyat de la discussió pertinent sobre la validesa de les propostes per a aconseguir l'objectiu d'estimular el talent precoç en matemàtiques en les aules en general. En ell s'han inscrit, a més dels membres del projecte, més de seixanta professors i professores de secundària de la Comunitat Valenciana que han participat activament en els debats i ponències.

L'acte d'inauguració va ser presidit per Rafael Crespo com a vicerector de la Universitat de València i com a coordinador del projecte en la Comunitat Valenciana i responsable de l'organització, per Elena Thibaut, directora del CEFIRE CTEM, i Eugenio Hernández com a coordinador general d’ESTALMAT.

La reunió estava patrocinada per la Delegació d'incorporació a la Universitat de la Universitat per la Facultat de Magisteri i per l'associació de familiars i amics d’Estalmat ASFAMES.

Més informació en https://www.uv.es/estalmat18/index.html