Antonio Ariño i Joan Romero, premis de la Crítica Literària Valenciana, per ‘La secesión de los ricos’

  • 22 mayo de 2017
 
Antonio Ariño i Joan Romero

Els catedràtics de la Universitat de València Antonio Ariño i Joan Romero han obtingut els Premis de la Crítica Literària Valenciana 2017 en la seua modalitat d’Assaig i Crítica. Els Premis de la trenta-sisena edició de la Crítica Literària Valenciana es van fallar dissabte passat, dia 20, a la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

El jurat d’Assaig i Crítica, compost per Joan Carles Martí com a president, José Miguel Segura com a secretari, i Miguel Catalán, Ana Noguera, Francisco Agramunt i José Ferrándiz com a vocals, acorda per majoria concedir el Premi de la Crítica Literària Valenciana 2017 en aquesta modalitat a l’obra titulada ‘La secesión de los ricos’, d’Antonio Ariño i Joan Romero, publicada per l’editorial Galaxia Gutemberg el 2016.

El jurat ha considerat que aquesta obra és mereixedora del premi per aportar de manera rigorosa reflexions sobre un tema central de la nostra època, com és la creixent desigualtat econòmica i les seues conseqüències globals, aportant elements de gran interés per a un debat necessari.

Notícia sobre el llibre publicada per la Universitat: http://links.uv.es/mx7i7WV