Isabel Burdiel clausura el cicle ‘Els dijous de Frankenstein’, amb una conferència sobre la identitat monstruosa en l'obra

  • 27 noviembre de 2018
 
Imagen de la noticia

Isabel Burdiel: ‘Frankenstein o la identidad monstruosa. Doscientos años después’

Isabel Burdiel (Badajoz 1958) és historiadora, catedràtica d’història contemporània de la Universitat de València. Està especialitzada al segle XIX i s'ha interessant també per les relacions entre història i literatura i per les possibilitats de la història biogràfica. En 2011 va rebre el Premio Nacional de Historia per una biografia d'Isabel II. Ha dedicat una part important de la seua obra a la historiografia de les dones i la recerca sobre la construcció d'identitat. Entre les seues moltes publicacions destaca en aquest cas l’edició crítica del Frankenstein de Mary Shelley (1996), amb estudi introductori.

Activitat inclosa en el cicle de cinema i conferències “Els dijous de Frankenstein”, un seguit d’activitats en homenatge a Mary Shelley i el doctor Frankenstein en el bicentenari de la criatura. Organitzat per l’Espai Ciència d’Acció Cultural del País Valencià amb la col·laboració de l’Institu8t d’Estudis Catalans, Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Unitat de Cultura Científica de la UV, CSIC, Llibreria Fan Set i Revista Mètode.

Entrada lliure.

Data:29.11.2018
Hora: 19.00h
Lloc: sala d'actes de l'Octubre Centre de Cultura contemporània
c / Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

Més informació.

Foto: Miguel Lorenzo

Archivada en: