Les seleccions es preparen per tornar a la competició autonòmica

  • 19 enero de 2017
 
Les seleccions es preparen per tornar a la competició autonòmica

Després de les vacances de Nadal, les seleccions d'esports d'equip de la Universitat de València han reprès els entrenaments amb l'objectiu de preparar-se per tornar a la competició autonòmica el proper 9 de febrer.

Les diferents seleccions arriben a l'equador de la lliga amb molt bons resultats i els tècnics busquen ultimar detalls de cara a les dues últimes jornades, que donaran pas a les finals autonòmiques.

En aquest sentit, les seleccions de bàsquet (masculí i femení) lideren les classificacions del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU),  on després de tres jornades estan invictes a l'espera d'enfrontar-se a la Universitat Politècnica de València i a la Universitat Jaume I. La pròxima jornada, davant la Politècnica de València, serà clau per a ambdues seleccions, ja que es tracta d’un rival directe que, com la Universitat, està invicta en la competició.

La selecció d'handbol femení també lidera invicta la classificació autonòmica, seguida de la Universitat Jaume I, que també té net el caseller de derrotes. Per la seua banda, el combinat masculí, que està a la meitat de la taula, amb una victòria i dues derrotes, haurà de fer un bon paper en les properes dues jornades si vol tenir alguna opció de classificar-se per a la final.

També lideren la classificació les seleccions de futbol de la Universitat de València. La selecció femenina amb un triple empat amb la Universitat Jaume I i la Universitat d'Alacant , amb 4 partits guanyats i 0 perduts. El combinat de J. Andrés Menchero es jugarà el passe a la final en la jornada del 16 de febrer, en la qual competirà davant ambdues seleccions.

Per la seua banda, l'equip  masculí està en una situació similar, ja que lidera la competició amb un triple empat amb la Universitat d'Alacant  i la Politècnica de València, amb dues victòries i una única derrota.

Els seus companys de futbol sala també han aconseguit molt bons resultats en la primera fase de la competició i lideren la competició amb dues victòries i un empat, seguits de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Politècnica de València. El combinat femení no ha tingut tanta sort en els primers partits i es troba a meitat de la taula, amb un partit guanyat i dues derrotes.

Les seleccions de rugbi i voleibol de la Universitat de València lideren les seues respectives classificacions invictes. A una jornada(dues per a voleibol) per a la final, es postulen com a fermes candidates al títol.

La propera cita serà dijous 9 de febrer per a les seleccions de bàsquet, handbol, futbol masculí, futbol sala i voleibol, i dijous 16 de febrer per a futbol 7 femení i rugbi.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions mitjançant les seves xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals tots els seguidors tindran informació immediata dels resultats dels diferents partits.