University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Estudiants en una anterior votació

El dijous, 21 de novembre, de 10 a 19 hores, l’estudiantat de la Universitat de València podrà exercir el seu dret a vot en les eleccions per a la renovació de la representació de l’estudiantat en el Claustre, per a les quals s’han presentat un total de 76 candidatures, impulsades per 18 col·lectius d’estudiants. En la mateixa jornada també s’escolliran els representants dels estudiants en les juntes de centre i en moltes assemblees de representants (ADR).

La convocatòria d’eleccions per a la renovació de la representació de l’estudiantat en el Claustre i a Junta de Centre crida a participar a 48.100 estudiants de la Universitat de València, dels quals 38.980 són estudiants de grau, 6.113 de màster i 3.007 de doctorat. El cens electoral està format per 29.952 dones i 18.148 homes, que exerciran el seu dret a vot en els 19 col·legis electorals (18 centres més l’Escola de Doctorat) repartits en els campus.

A més, en cas de no poder votar presencialment el dia de les votacions, es pot efectuar vot anticipat personal o, per causes justificades, a través d’una altra persona, fins a les 14 hores del 20 de novembre al deganat del centre on l’estudiant estiga cursant els estudis.