University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Image de la noticia

De l'1 al 28 de febrer està oberta la convocatòria de les ajudes Fora de classe per a la realització d’activitats socioculturals organitzades per l’estudiantat de la Universitat de València. Exposicions fotogràfiques, teatre, taules redones, o jornades culturals són només alguns exemples de projectes que poden optar a ajudes de fins a 2.500 euros.

Aquest és segon període de sol·licitud per al curs 2021-2022 per a activitats que hauran de celebrar-se de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2022 i que han d’estar organitzades per associacions o col·lectius d’estudiants o per estudiants individuals o organitzats en grups. 

Cal recordar que el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) ofereix, per a qui ho necessite, un servei d’assessorament en el disseny i la realització del projecte, des de la sol·licitud de l’ajuda a la confecció del pressupost o en la difusió de l’activitat.

Aquest curs, ja han rebut ajuda, en l’anterior període de sol·licituds, iniciatives com l’Agenda d’activitats Lliure(ment); TEDxUValència; les IV Jornades de Gestió de l’Esport que impulsa el col·lectiu d’estudiants de postgrau especialistes en gestió de l’Activitat Física i l’Esport; el número 2 de la revista cultural Parnaso; el X Congrés d’Investigació Biomèdica o el projecte audiovisual SINCONEX, entre d’altres. 

Les ajudes Fora de classe per a activitats socioculturals organitzades per l’estudiantat estan impulsades per la Delegació d’Estudiants, convocades pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i són gestionades pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). 

 

Més informació i bases completes