University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Explorer 2023

Encara estàs a temps d'inscriure't en la primera edició del programa Explorer de l'any 2023, patrocinat per Santander Universidades a través de SantanderX amb el suport de la Universitat de València com Explorer Space.

Si vols connectar amb el teu futur i experimentar l'emprenedoria com a opció professional i forma d'independència econòmica, no ho dubtes i apunta't abans del 22 de desembre. Durant 12 setmanes, del 30 de gener al 30 d'abril, treballaràs sobre la teua idea, transformant-la en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030.

El programa serà online i és finançat per Santander Universidades, per la qual cosa no tindrà cap cost per a les persones participants.

Poden participar totes aquelles persones d'entre 18 i 31 anys que vulguen entendre els beneficis i oportunitats que ofereix emprendre, sempre en un espai de seguretat en el qual està permès equivocar-se i en el qual no fa falta saber res d'empreses i negocis per a poder avançar.

Si finalitzes el programa, aconseguiràs dos crèdits ECTS d'activitats de participació universitària, un certificat de participació i la possibilitat de guanyar l'Explorer Trip, entre altres beneficis.

Tota la informació sobre el programa i el procés d'inscripció la pots trobar en el següent enllaç.