University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Promocionant la donació de sang.

Impulsada per la Delegació d’Estudiants i organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, s’ha engegat la Setmana de promoció de la donació de sang a la Universitat de València de la mà de l’estudiantat promotor.

Del 21 al 25 febrer, sota el lema “Una donació, tres vides”, l’estudiantat promotor està donant a conèixer la importància de donar sang. La seua tasca és informar i sensibilitzar sobre la donació i desmuntar mites i falses pors que puguen tenir les persones que s’hi acosten. En aquest sentit, el seu objectiu és transmetre que la donació no comporta cap risc i que pot salvar la vida de moltes persones. Aquesta fase de difusió i sensibilització és fonamental per a tenir èxit en la tercera i última etapa del programa, la donació de sang, que està prevista per als dies 1, 2 i 3 de març als campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers, respectivament.

En aquesta iniciativa participen prop d’una cinquantena d’estudiants, que han rebut formació a càrrec del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. L’estudiantat que hi col·labora i assisteix a les tres fases del programa rep un crèdit ECTS per participació. 

Cal recordar que durant tot l’any el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana visita els campus de la Universitat de València per facilitar la donació de sang per part dels membres de la comunitat universitària.