University of Valencia logo Logo del portal

Imagen de un debate

Aquest dilluns, 11 de novembre, a les 18.30 h, se celebrarà el debat universitari amb motiu de les eleccions d’estudiants de la Universitat de València. Organitzat pel Consell de la Joventut de València i la Delegació d’Estudiants de la Universitat, tindrà lloc a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural la Nau i serà retransmès en directe, per streaming, a través del web mediauni.uv.es.

El debat comptarà amb representants de les principals associacions d’estudiants: Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Associació d’Estudiants Saó, A Contracorrent i Unió d’Estudiants Valencians. Estarà moderat per Meme Elizalde, Delegada de la rectora per a l’estudiantat, i entre altres qüestions, es tractaran temes com els reptes i les necessitats de l’estudiantat, valors propis de la joventut i el futur del moviment estudiantil.

Els estudiants i estudiantes de la Universitat de València estan cridats a participar en l’elecció dels seus representants al Claustre i a les juntes de centre el dijous 21 de novembre de 2019. A més d’exercir el dret de vot en les meses electorals del seu centre presencialment, també poden realitzar-lo de manera anticipada fins el 20 de novembre.

Debat disponible complet en: mediauni

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy