University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Imatge vistes Uniferia

Del 23 al 27 de març se celebra UNIferia Másteres Oficiales 2020, la primera edició de la fira virtual d’estudis universitaris dedicada als estudis de màster oficials de les universitats espanyoles. La Universitat de València participa en aquesta plataforma que permet superar les fronteres geogràfiques i temporals i informar les persones interessades de la seua oferta d’estudis.

Personal del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i del Servei d’Estudiants està treballant conjuntament per atendre els visitants de l’estand de la Universitat a través de canals de xat individualitzats i respondre qüestions relacionades amb les titulacions, l’accés, les possibilitats de mobilitat, les taxes, la matrícula, l’allotjament, etc. Aquests xats estaran operatius de dilluns a dijous, de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h, i divendres, de 9.00 a 14.00 h. A més, la plataforma s’adapta perfectament als dispositius mòbils, gràcies a la tecnologia responsive, i els xats són accessibles per a persones amb discapacitat sensorial.

Per al curs que ve, la Universitat de València ofereix 103 màsters oficials, dels quals 9 són màsters internacionals, 22 interuniversitaris i 2 Erasmus Mundus. Aquesta oferta se suma als estudis de grau que s’impartiran: 56 titulacions, 8 dobles titulacions i 16 dobles titulacions internacionals. 

UNIferia Másteres replica, d’aquesta manera, el format de fira online dedicada als graus que, el passat mes de febrer, va celebrar amb èxit la seua segona edició. Aquesta iniciativa per a informar en línia de l’oferta acadèmica de les universitats espanyoles està impulsada per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i organitzada pel grup SIOU (Serveis d’Informació i Orientació Universitària). 

Accés a la plataforma UNIferia Másteres