University of Valencia logo Logo del portal

Voluntariat 2019

Aquest divendres, 8 de novembre, noranta alumnes de la Universitat de València comencen la formació Voluntariat UV, un programa que es coordina des del Sedi i amb el qual la Universitat de València cerca capacitar l’estudiantat en una visió crítica de la realitat i despertar el compromís d’una societat més justa i equitativa.

Aquesta vesprada comença el bloc comú, una formació bàsica sobre voluntariat en què s’analitzarà la realitat de desigualtats i marginació, el concepte de participació social, els ODS i el concepte de responsabilitat social. El dissabte que ve, 16 de novembre, se celebrarà l’Espai experiències, on s’han convidat 30 entitats del món de l’acció social i la cooperació internacional perquè donen a conèixer la seua experiència i projecte de voluntariat als participants. Finalment, l’alumnat podrà escollir un àmbit del seu interés (inclusió, educació i temps lliure, cooperació, etc.) per rebre una formació especialitzada al respecte. Tota la formació tindrà lloc a l’Aulari Oest del campus dels Tarongers, al costat de les Facultats de Magisteri i Ciències Socials.

Més informació, calendari i distribució d’aules.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy