University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

premis universitat de valència d'escriptura de creació

Fins al 23 d’abril estarà obert el termini per participar en la 18a edició dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació, certamen que promou i dinamitza la creació literària entre l’estudiantat de les universitats valencianes. Es poden presentar originals en sis modalitats: poesia en valencià, poesia en castellà, narrativa en valencià, narrativa en castellà, teatre i guió de curtmetratge. L’obra guanyadora de cada modalitat està dotada amb un premi de 1.000 euros, a més de la seua publicació.

Poden participar estudiants de les universitats valencianes menors de 35 anys i en la modalitat de teatre també pot participar l’estudiantat menor de 35 anys de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València.

El certamen està organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, les Aules de Literatura, d’Arts Escèniques i de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport, Edicions 96 i la Colección Teatro Siglo XXI.

Presentació d’originals: del 8 de març al 23 d’abril de 2021, a les 14:00

Més informació i bases