University of Valencia logo Logo del portal

Parlem d'art

Durant els mesos de novembre i desembre es duran a terme les activitats seleccionades d’entre totes les proposades per l’alumnat de la Universitat participant en la cinquena edició de Parlem d’art, convocatòria que impulsa el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) per facilitar la reflexió, debat, divulgació i anàlisi sobre la cultura contemporània entre l’estudiantat.

La primera activitat serà la xarrada col·loqui Què és la mediació artística? Noves maneres d’entendre l’espai a través de la mediació i les pràctiques artístiques, proposta de Lucas Sáez González, que inclou una xarrada col·loqui i la realització d’un exercici pràctic.  Serà el 19 de novembre a la Facultat de Geografia i Història. La seguiran un conjunt de ponències sobre La imatge eròtica a l’Espanya de principis del segle XX, idea de Javier Martínez; el debat i diàleg Parlem d’art i la importància del seu impacte social, de Patricia Blanco amb la col·laboració de Pilar Almenar i Estrella Jover; la jornada formativa sobre art urbà valencià ‘Né per stile, né per fama, né denaro’, de Zixin Liu i Roberto Riccardo Alvau; Actualitzar el museu, de Vega Torres i Pablo Sánchez, i A kind of magic. Fantasia en la cultura visual contemporània, d’Agnès García, Kinga Kovács i Carmen María Bersabé.

Consulteu el programa detallat.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy