Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

L'exposició sobre el cinquantenari de la Facultat d’Economia de la UV es va inaugurar el 21 de desembre de 2017. Aquest llibre recull els seus continguts, il·lustrant amb materials gràfics la història de la institució des de la seua creació en 1966 fins als nostres dies. Es completa amb una galeria d'exalumnes i conferenciants il·lustres, i amb una col·lecció d'orles dels primers cursos i del professorat actual.
Aquest volum compta amb la participació de prop de cinquanta especialistes i aborda qüestions relacionades principalment amb la música, la festa, la gastronomia i el paisatge al territori valencià.
Catàleg d'exposició amb el qual es pretén posar en valor el patrimoni valencià generat durant la Guerra Civil. Amb això, es contribueix a respectar la riquesa cultural. Es tracta d'un patrimoni que ofereix recursos basats en valors socials i culturals que cal utilitzar per al coneixement i el benefici de tota la ciutadania.
Catàleg de l’exposició realitzada pel professor Ricard Huerta Dones mestres d’Ontinyent, que simbolitza un merescut homenatge a les dones que es dediquen a l’ensenyament.
Aquesta publicació borda la dimensió formativa de la festa, com a manifestació social, expressió simbòlica del poble i mecanisme de vinculació al territori. Des d’una vessant educativa, s'hi presenten i analitzen els resultats d'experiències didàctiques i projectes educatius que empren les manifestacions festives com a element motivador del treball a les aules.
Les bandes de la Unió Musical i de la Primitiva de Llíria han teixit al seu voltant una rivalitat de tres tipus: religiosa, musical i geogràfica.
Reuneix les aportacions del l’I Congrés de Paisatge,Turisme i Innovació, organitzat per l’Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València al 2016.
Catàleg de l’exposició "El Patrimoni Cultural Valencià" que tracta de divulgar la riquesa historicocultural del patrimoni audiovisual, natural, cultural, musical, artística... del territori valencià. Abordat des d'una perspectiva multidisciplinària i plural, es tracta d’un treball coral en el qual participen més d’una vintena d'especialistes en diferents disciplines.
Catàleg patrimonial que mostra els costums i tradicions festives de totes les comarques valencianes. A través dels 35 capítols, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que comparteixen els valencians. El volum inclou mapes per localitzar les festes en l'espai i material gràfic que mostra el color, la riquesa i l’espectacularitat d'aquestes manifestacions patrimonials.
Volum que recull les intervencions de la Trobada 2016 Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals, convocada amb l'objectiu de plantejar, analitzar i debatre propostes de recerques, per tal de reflexionar entorn d'un patrimoni cultural, material i immaterial, que hauria de ser identificat, (re)conegut i valorat per part de la societat valenciana.
Aquest volum recull les conclusions de les Jornades “Benestar, Formació i Territori” celebrades el 2016, i organitzades per la Universitat de València i la Diputació de València.
Aquest llibre digital recull les actes del XIV Congrés d'Antropologia: “Antropologies en Transformació: sentits, compromisos i utopies”. Pretén contribuir a una reflexió antropològica que permeta comprendre el món actual i, especialment, la situació generada en el context de crisi sistèmica.
Què deuen saber els equips de govern locals en materia de turisme? Aquesta publicació recull algunes de les claus del turisme valencià, que formen part de la resposta a aquesta qüestió.
Aquesta guia pretén orientar les accions que s'han de dur a terme en un determinat territori per a l'elaboració d'un Pla de Desenvolupament Turístic.
Aquest catàleg fotogràfic, que correspon a l'exposició homònima, recull les mirades de diferents artistes gràfics sobre els nostres paisatges
Aquesta monografia recull les reflexions de diferents professors de la Universitat de València realitzades en diferents localitats del territori valencià durant el programa 2014-15.
Aquest volum recull el catàleg de l'exposició "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer" realitzada per la Universitat en 2015.
Catàleg de les exposicions sobre les comarques de La Safor, La Vall d'Albaida i l'Alt Túria, efectuades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.
Des d'una pluralitat d'enfocaments en la investigació sobre la pilota valenciana, aquesta publicació contextualitza la realitat d'aquest esport.
Aquest volum recull les principals modalitats d'esport autòcton presents en el territori valencià a partir de les aportacions d'una trentena d'investigadors i investigadores de la Universitat i d'altres especialistes en divulgació popular.
En aquest llibre es pretén reflexionar des del punt de vista acadèmic i empresarial sobre el turisme a València, els seus models presents i els seus horitzons de futur.
Aquest llibre electrònic recull les comunicacions del II Congrés Forestal Valencià que va tenir com a principal objectiu analitzar com s'ha anat modificant la gestió i conservació dels ecosistemes.
Recull de 28 contribucions consagrades a la geografia física del País Valencià que incideixen en les transformacions territorials i antròpiques.
Aquest volum pretén ser una mostra, una aproximació al que ha estat més d'una trentena d'edicions de la proposta estiuenca de la Universitat de València i l'Ajuntament de Gandia. Un projecte consolidat al llarg de més de tres dècades i que reflecteix la diversitat de qüestions que han anat sorgint al llarg d'aquests anys.