Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Exposició "Formant a persones per al benestar de les persones"

La Facultat de Psicologia i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició commemorativa del 30 Aniversari de la Facultat i els estudis de Psicologia i Logopèdia a València, amb l'objectiu d'oferir a la comunitat universitària i a la societat valenciana, en general, una visió gràfica sobre la seua dinàmica interna i organitzativa, al costat del seu potencial investigador i de transferència.

Els estudiants, a més de les titulacions de grau i postgrau, poden optar a una àmplia oferta d'activitats que contribuïsquen a completar la seua formació. Aquesta oferta d'activitats, en gran manera, és fruit dels projectes I+D+i i la recerca, la transferència del coneixement i la internalización.

L'exposició està dirigida als centres educatius (Educació Secundària, Formació de Persones Adultes i uns altres) de l'àrea d'influència de la Universitat, els seus futurs estudiants, especialistes en la matèria i públic en general interessat en la Psicologia i els seus múltiples camps.

 
DATA MUNICIPI LLOC
25 d'Octubre a 8 de Novembre de 2013 València Facultat de Psicologia
12 de Novembre a 28 de Novembre de 2013 Gandia Centre de Gandia
2 de Desembre a 30 de Desembre de 2013 Sagunt Casal Jove
16 de Gener a 5 de Febrer de 2014 Requena Casa Museo de Requena
11 de Febrer a 11 de Març de 2014 València Facultat de Psicologia
23 de Març a 10 d'Abril de 2015 L'Eliana Centre Sociocultural
1 de Juny a 30 de Juny de 2015 València Facultat de Farmàcia

 

 

Date: From 25 de october de 2013 to 30 de june de 2015.

Place Diversos municipis.

Organized by La Facultat de Psicologia i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

Images: