Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Llista de galeries culturals

“Els microorganismes que viuen amb nosaltres: enemics o aliats?”
Hortensia Rico Vidal - Microbiologia i Ecologia, Facultat de Farmàcia

13 de maig de 2021
“Les matemàtiques per a vendre's ben (Una mirada matemàtica al món de la publicitat)”
Rafael Crespo - Anàlisi Matemàtica, Facultat de Ciències Matemàtiques

12 de maig de 2021
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular, continuen creant interessants sinergies en pro de consolidar el projecte d'universitats estacionals, traient a la llum la segona edició de la Universitat de la Tardor d'Ayora (UNAY), centrada de nou en la cultura de la mel.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la 4a edició de la Universitat de la Tardor de Llíria, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la desena edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la segona edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Oliva, la Diputació de València i Caixa Popular.
“Les extincions en la història de la vida”
Carlos Martínez Pérez - Botànica i Geologia, Facultat de Ciències Biològiques

5 de maig de 2021
La Universitat de València, junt a la Diputació de València i Caixa Popular, presenta la 4a edició de la Universitat Estacional d'Alaquàs, frut de l'estreta col·laboració entre aquestes institucions i l'Ajuntament d'Alaquàs.
Amb el títol "Smart Cities: tecnologia i ciutadania" la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 4a edició de la Universitat Estacional de l'Eliana, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de l'Eliana, la Diputació de Valencia i Caixa Popular
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la segona edició de la Universitat Estacional de Sagunt centrada en l'impacte que està tenint en les dones la pandèmia generada per la Covid-19.