Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat Logo del portal

La cinquena jornada a Riba-roja de Túria s’organitza sobre com protegir la nit front a la contaminació lumínica, conseqüència de l’enllumenat públic i privat
Aquesta publicació acosta al lector el coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.
Aquest text recull les aportacions de la desena edició d’aquestes trobades anuals, que tingué per objecte la recopilació de reflexions sobre les xarxes territorials valencianes, fonament del desenvolupament local vinculat al territori, que obeeix a unes condicions relacionades amb l’existència de recursos, els processos d’innovació i el desenvolupament de diverses xarxes que faciliten la cohesió territorial i social, així com la transferència de coneixement, base de la innovació.
Enguany presentem la onzena edició de la Universitat de Tardor d'Ontinyent (UTO), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament d'Ontinyent, la Diputació de València, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria organitzen aquesta jornada sobre l’anguila per ressaltar la importància de la connexió del riu Túria a la mar i la seua relació amb el cicle de vida de l’anguila
La Universitat de València, a través del Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad, presenta la IV edición de la Universidad de Verano de Aras de los Olmos (UVAO), fruto de la estrecha colaboración entre la UV, el Ayuntamiento de Aras de los Olmos, la Diputación de Valencia y Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la cinquena edició de la Universitat d'Estiu de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, la Diputació de València i Caixa Popular.
El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià, amb el suport de la Diputació de València, Caixa Popular i la Facultat de Geografia i Història, organitzen la trobada 2021 Universitat de València-FEDINESPV, que tractarà aquest any sobre el desenvolupament territorial i els seus fonaments en el territori valencià, en particular de les xarxes territorials.
L'objectiu d'aquest seminari és conèixer i compartir com s'han anat materialitzant en les distintes regions d'Espanya els principis i valors del Conveni Europeu del Paisatge, els assoliments, les debilitats i sobre tot, els reptes de futur.
El "Màster de Patrimoni Cultural. Identificació, anàlisi i gestió" junt amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la jornada “Empresa, Ocupació i Patrimoni Cultural” on s'analitzaran a través de projectes reals les claus de constitució, creació, desenvolupament i èxit d'empresaris-empresàries en l'àmbit del Patrimoni Cultural atenent experiències professionals.