Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria
La celebració del desè aniversari de la Inscripció del Tribunal de les Aigües de la Vega de València, en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Im-material de la Humanitat de la UNESCO constitueix l’argument perquè se celebre en la capital del Tùria, València, la Tercera Trobada Internacional de la Xar-xa Mundial de Museus de l’Aigua. Un Seminari que permet al mateix temps l’organització del I Seminari Internacional “Tribunal dels Aigües de la Vega de Va-lència–Universitat de València”.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria organitzen aquesta jornada sobre l’anguila per ressaltar la importància de la connexió del riu Túria a la mar i la seua relació amb el cicle de vida de l’anguila
Día 27 noviembre a las 19:00 h. Teatro Capri Duración: 90 minutos
S’organitza la tercera jornada sobre contaminació lumínica destinada al públic en general, estudiants, tècnics, experts, acadèmics i responsables de la presa de decisions per tal de donar a conèixer millor la problemàtica i les possibles solucions per minimitzar els efectes de la contaminació lumínica.
La Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos y del Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad de la UV, y desde el Centro para el Conocimiento del Paisaje, presenta un Seminario en el que, recogiendo el espíritu del Convenio Europeo del Paisaje, aborda tres aspectos esenciales de la relación paisaje-sociedad: ciencia del paisaje, gobernanza y gestión del paisaje, e iniciativas ciudadanas para la salvaguarda del paisaje.
Aquest Congrés en la seua tercera edició pretén visualitzar i comunicar les diferents experiències, accions i productes turístics que s'estan originant a partir dels diferents Planes de Dinamització i Governança turística en tota la Comunitat Valenciana, i propiciar la creació d'una xarxa entre tots els actors involucrats en els plans -administració local, empresaris, universitat-
La Universitat de València organiza la 2ª edición de la Universidad de Otoño de Buñol, fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol, y financiada por la Diputación de Valencia.
La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea.
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la primera edició de la Universitat de la Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions
Vivimos en un nuevo mundo digital, interconectado y globalizado en el que la ciencia, día tras día, abre nuevos caminos hacia el futuro. En ese marco, la Universidad de Valencia, fiel a los valores humanistas y universales que la caracterizan, quiere ser incubadora de nuevos conocimientos y nexo de unión con nuestros pueblos de montaña y del interior
La Universidad de Verano del Rincón de Ademuz (UVRA) es una iniciativa que arrancó en el 2017, fruto de la colaboración entre la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos de la Universitat de Valencia y del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, con el objetivo de dinamizar las comarcas del interior valenciano
La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, Diputació de València, l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular.
Aquesta Càtedra té com a finalitat constituïr-se com un espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió de les temàtiques relacionades amb el territori que permeten avanços per a la seua gestió adient, i que aquests siguen transmesos a la societat tant per al seu coneixement com per a la seua implicació i aportació.
La Universitat de València presenta la setena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
La Cátedra de Empresa y Humanismo de la Universidad de Valencia ha puesto en marcha un Programa de Alfabetización Financiera, en colaboración con la Generalitat Valenciana y Caixa Popular, que pretende contribuir a paliar el débil conocimiento financiero de los ciudadanos valencianos.
L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.
El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.
En aquesta jornada es pretén informar als professionals del disseny i de la instal·lació de les làmpades de l'enllumenat, tant públic com privat, de les ferramentes adequades per a l'estalvi energètic i l'eficiència energètica però sense oblidar la protecció del cel nocturn enfront de la contaminació lumínica.
La 1a edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn proper al llarg de dues jornades de vesprada. "Bunyol, el patrimoni cultural" és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat.
Este seminario pretende hacerse eco del trabajo que las Organizaciones no Gubernamentales están implementando en materia de paisaje, territorio y patrimonio paisajístico. Asimismo se desea contribuir, mediante intervenciones de académicos y gestores de la administración pública, con los conceptos, valores, políticas e instrumentos de paisaje, que hacen efectiva la Convención Europea del Paisaje en la Comunitat Valenciana y en España.
L'esperit d'aquesta sisena edició de la “Universitat de Tardor d'Énguera” (UOE), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Énguera, l'IES Énguera i el IETEC, pretén promoure eines que permeten afrontar de forma directa i activa els desafiaments dels nous temps.
La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.
Aquest Congrés en la seua segona edició pretén visualitzar i comunicar les diferents experiències, accions i productes turístics que s'estan originant a partir dels diferents Planes de Dinamització i Gobernanza turística en tota la Comunitat Valenciana, i propiciar la creació d'una xarxa entre tots els actors involucrats en els plans -administració local, empresaris, universitat-
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies