Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria
Aquest catàleg fotogràfic, que correspon a l'exposició homònima, recull les mirades de diferents artistes gràfics sobre els nostres paisatges
Aquesta monografia recull les reflexions de diferents professors de la Universitat de València realitzades en diferents localitats del territori valencià durant el programa 2014-15.
Aquest volum recull el catàleg de l'exposició "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer" realitzada per la Universitat en 2015.
Catàleg de les exposicions sobre les comarques de La Safor, La Vall d'Albaida i l'Alt Túria, efectuades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.
Des d'una pluralitat d'enfocaments en la investigació sobre la pilota valenciana, aquesta publicació contextualitza la realitat d'aquest esport.
Aquest volum recull les principals modalitats d'esport autòcton presents en el territori valencià a partir de les aportacions d'una trentena d'investigadors i investigadores de la Universitat i d'altres especialistes en divulgació popular.
En aquest llibre es pretén reflexionar des del punt de vista acadèmic i empresarial sobre el turisme a València, els seus models presents i els seus horitzons de futur.
Aquest llibre electrònic recull les comunicacions del II Congrés Forestal Valencià que va tenir com a principal objectiu analitzar com s'ha anat modificant la gestió i conservació dels ecosistemes.
Recull de 28 contribucions consagrades a la geografia física del País Valencià que incideixen en les transformacions territorials i antròpiques.
Aquest volum pretén ser una mostra, una aproximació al que ha estat més d'una trentena d'edicions de la proposta estiuenca de la Universitat de València i l'Ajuntament de Gandia. Un projecte consolidat al llarg de més de tres dècades i que reflecteix la diversitat de qüestions que han anat sorgint al llarg d'aquests anys.
Amb aquesta obra es pretén oferir a tots els públics informació objectiva i rellevant mitjançant els mapes i comentaris d'especialistes de la Universitat. Uns comentaris fonamentats en dades fiables i investigació científica que amb responsabilitat els autos han tractat d'orientar cap a la recerca d'un progrés col-lectiu i en comunitat.
L'obra 'Torrent. Historia, Geografia y Arte' pretén donar a conèixer les característiques i singularitats d'aquest nucli de població de la Comunitat Valenciana, vinculat a la comarca de L'Horta Sud.
L'obra 'Catarroja. Historia, Geografia y Arte' pretén donar a conèixer les característiques i singularitats d'aquest nucli de població de la Comunitat Valenciana, vinculat a la comarca de L'Horta Sud.
L'obra 'Carlet. Historia, Geografia y Arte' pretén donar a conèixer les característiques i singularitats d'aquest nucli de població de la Comunitat Valenciana, vinculat a la comarca de la Ribera Alta. El llibre efectua des de la Història, Geografia i la Història de l'Art un rigorós anàlisi historiogràfic i territorial del municipi des de la seva Antiguitat fins al moment present.
Aquest llibre electrònic recull les reflexions del I Congrés Forestal Valencià. En aquesta primera edició s'ha triat la temàtica de la restauració i la gestió de les zones afectades pels incendis forestals.
El llibre «El 'Museu del Tèxtil Valencià' de Ontinyent» comprèn una breu anàlisi del sector tèxtil de la Vall d'Albaida. Autors: Rafael Gil i Marta Berlanga
Aquesta publicació es fonamenta en l'anàlisi dels components i activitats del sistema territorial de la província de Valencia, susceptibles de consolidar-la i impulsar-la socioeconòmicament, garantint la qualitat de vida deis seus habitants.
L'objectiu d'aquest llibre és obrir un debat al voltant del paper i el valor del patrimoni i de la planificació territorial com a instruments per avançar cap a un altre model de desenvolupament, ambientalment més sostenible i territorialment més cohesionat.
Gerardo Stübing és un artista plàstic valencià, d'origen germà, que compta amb una dilatada trajectòria i reconeixement científic en el camp de la Botànica. Aquest catàleg recull una col·lecció d'acrílics realitzats per Stübing, i inspirats en l'estudi del botànic valencià Antonio José Cavanilles, especialment en les seues 'Observacions' del paisatge valencià.
Aquesta publicació reuneix les tesis defensades a la jornada celebrada al 2015 entre la Universitat de Valencia i el col·lectiu d'instituts d'estudis comarcals i municipals, centrada en els resultats de les eleccions locals de 2015 i les seues repercussions territorials.
Esta publicació recull les reflexions presentades en les jornades "La encrucijada de Europa', organitzades per la Universitat de València amb motiu de la celebració de les eleccions europees de 2014.
Aquest volum recull algunes de les conferències i taules redones al voltant de l'educació i la seua relació amb el patrimoni cultural.
Es tracta d’una obra coral que recull 42 col·laboracions de professorat de la Universitat de València, i que arreplega moltes de les ponències y xarrades que han impartit al territori durant el 2013.
Aquest volum recull una cinquantena de comunicacions d'especialistes multidisciplinaris, estructurades en tres blocs: el territori, el patrimoni cultural i la gestió local.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies