Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

III Congrés UV-IDECO. Patrimoni Immaterial

Oberta Inscripció Web III Congrés Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals. Patrimoni Immaterial. Experiències en el territori valencià.

La Universitat de València i la xarxa de centres d'estudis promouen una nova trobada anual entre ambdues institucions, en aquesta ocasió en format de congrés, amb la finalitat d'intercanviar experiències i reflexionar sobre el patrimoni immaterial en matèria d'estudis, recerques i treballs de posada en valor realitzats en les nostres comarques i/o municipis.

Aquesta iniciativa està oberta al públic en general, especialment dirigida a la comunitat universitària (docents, investigadors, estudiants, tècnics), als instituts d'estudis comarcals (i els seus membres i especialistes), així com als experts de l'administració local i de la societat valenciana (associacions, col·lectius i altres particulars).

El Congrés tindrà lloc a la Sala Joan Fuster de la Facultat de Geografía i Història de la Universitat de València, els dies 3 de novembre de 16.00 a 19.30 hores i 4 de novembre de 09.00 a 14.00 hores.

 

Data De 26 de setembre de 2017 a 2 de novembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=27261&lang=ca

 
Organitza

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals, en col·laboració amb la Diputació de València i l'Institució Alfons el Magnànim.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació