Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

"Territori valencià, Territori runner" a la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

FCAFE

Període de l'esdeveniment: De 14 de de desembre de 2018 a 14 de de gener de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 12:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: FCAFE, c/ Gascó Oliag, 3 València

 
Descripció:

Inauguració. 14 desembre, 12'00h

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular, presenta l’exposició “Territori valencià, territori runner”, que palesa la creixent importància social i cultural d’aquest fenomen a partir de les aportacions d’una quarantena d’investigadors i investigadores de la Universitat i d’altres especialistes en la matèria. 

El territori valencià presenta el major índex de pràctica de l’atletisme popular de tot l’Estat. Des de l’època de Jaume I hom pot retrobar petjades d’aquesta pràctica en la nostra terra. Partint d’aquests antecedents -i de les enormes capacitats que presenta per al conreu de la salut tant física com mental-, aquesta exposició multidisciplinària i polièdrica pionera sobre l’enorme importància que està adquirint la pràctica del running en la societat valenciana s’analitzen aspectes que abasten una ampla varietat de temàtiques entre les quals podem trobar les següents: salut, fisiologia, qualitat de vida, nutrició, prevenció de lesions, psicologia, biomecànica, preparació física, dopatge, patrocinis, modalitats, etc.

 

 
Organitza:

Universitat de València en col·laboració amb la Direcció General d'Esport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular. .

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies