Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Escena Erasmus
Escena Erasmus presenta "Una cançò per Europa"

Enfrontaments, discussions, populismes, fronteres creixents, amenaces, baixesa moral, col·lapse, banderes renovades, somriures torts. Camina Europa cap a un nou abisme? Arribem al final d’un llarg temps de pau? Podem eixir d’aquesta cruïlla? Cap a on anem? Cap a on volem anar?


Presentem un espectacle en forma de comèdia i replet de cançons en directe de diferents èpoques i estils. Un espectacle per a tots els públics que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant de la foscor que sembla voler caure sobre nosaltres. “Una cançó per a Europa” és el cant a l’esperança d’un grup de joves de deu països que, amb el seu exemple, ens mostra que és possible creure en el demà i somriure, que el futur no ha de ser una tragèdia per molt que alguns la desitgen. Vencerem a la foscor amb la comèdia i amb l’alegria.


Escena Erasmus és un projecte convençut que la Unió Europea, amb els seus defectes, ha possibilitat un llarg temps de pau i concòrdia, i pot ser un espai d’esperança per al futur si no renuncia als seus valors fundacionals. Hui, més que mai, apostem per una Europa de les persones i de la cultura.

 

Data 11 de juliol de 2019 de 22:30 a 00:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Marquesa (Passeig Germanies, 13. Gandia)

 
Organitza

Centre de Gandia de la UV.

www.uv.es/cig

 

Contacta cig@uv.es

 
Més informació