Exposició Càtedra de Protecció Ciutadana - Policia Local de València

Període de l'esdeveniment: De 9 de maig de 2017 a 22 de maig de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: Centre Municipal de Joventut de Campanar. C/ Vall de la Ballestera, 66. 46015. València

 
Descripció:

L'exposició La Catedra de Protecció Ciutadana-Policia Local de València té per objecte acostar als ciutadans les funcions i activitats que, tant des de la Universitat com des de la Policia Local es realitzen per a millorar les condicions de vida a València.

L'aliança entre ambdues institucions enforteix els instruments que cadascuna d'elles disposa i permet que, conjuntament, puguen reflexionar i atendre millor les necessitats de la ciutat en l'àrea de la protecció ciutadana.

Amb els diferents plafons s'ofereix una mostra de les activitats que es realitzen tant des de la Universitat com des de la Policia Local, i es proporcionen els criteris de treball en comú que s'estan començant a realitzar.

L'exposició, que compta amb onze plafons i ha sigut realitzada des del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de la Càtedra de Protecció Ciutadana-Policia Local de València, consta de dues parts:

Una part en la qual s'explica què és una Càtedra Institucional i quines labors desenvolupen tant la Càtedra com els diferents Instituts de Recerca de la Universitat en relació amb les competència pròpies de la Policia Local, i per tant, de quina manera es pot col·laborar amb l'Ajuntament i la prestació del servei de Protecció Ciutadana.

En l'altra part es realitza un recorregut per la història i els serveis que presta la Policia Local de València. Des dels inicis, on s'explica la creació del Cos de la Guàrdia Municipal en 1870 fins al moment actual, en què comptem amb una Policia Local amb 1600 professionals al servei del ciutadà amb una organització i distribució de funcions pròpia d'una ciutat moderna i avançada.

La nostra intenció és doncs, que tots els ciutadans i ciutadanes coneguen mes d'a prop a aquells que treballen pels seus interessos des de les dues institucions d'una manera gràfica i amena, a l'una que rigorosa.

Aquesta mostra serà complementada amb una sèrie de jornades formatives en diferents barris de València durant els mesos de març, abril i maig de 2017.

https://protecpol.com

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, Càtedra de Protecció Ciutadana i Ajuntament de València..

http://www.uv.es/uvweb/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial/ca/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial-1285875118019.html

 

Contacta: unitatsuport@uv.es, vicerec.participacio.projeccio@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies