Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Projecte Intergeneracional. Memòria i Patrimoni Viu

 

Memòria i Patrimoni Viu és un projecte intergeneracional, organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, entre estudiants del programa Universitat i Societat i estudiants

de Magisteri del Campus d’Ontinyent, que té com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sèniors. Naix de la necessitat dels més majors de ser generatius, de transmetre (coneixements, vivències, tradicions, cultura, etc) i de l’interès dels més joves per aprendre escoltant. El projecte pretén, mostrar a les persones majors actives, participatives, generatives i útils a la societat en el programa d’aprenentatge al llarg de la vida de la Universitat de València.

Inauguració. 12 gener a les 12.00 hores

 

Període de l'esdevenimentDe 12 de gener de 2016 a 12 de febrer de 2016. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Internacional Gandia

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de la Facultat de Magisteri, Campus Ontinyent i Centre Internacional de Gandia..

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació