Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Museu Valencià de la Festa, Algemesí
Les Festes Tradicionals del Territori Valencia - Algemesí

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

 

Període de l'esdevenimentDe 12 de gener de 2018 a 20 de febrer de 2018. Dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 12:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Museu Valencià de la Festa, carrer Nou del Covent, 71, Algemesí

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Algemesí.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació