Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

Infància, adolescència i violència escolar, l'Eliana

l'Eliana

Període de l'esdeveniment: De 27 de novembre de 2017 a 14 de desembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Centre de Formació de Persones Adultes, Avinguda del Parc, s/n, l'Eliana

 
Descripció:

Oberta inscripció en web

L’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià.

En aquest cas les taules redones centrades en infància, adolescència i violència escolar seran coordinades per la catedràtica de Psicologia Bàsica, Mavi Mestre, i un equip de professors especialistes de la Universitat de València.

En els últims anys s’han fet visibles diferents tipus de violència en la nostra societat, constatant-se un increment dels actes violents en diferents contextos: la familia, l’escola, la parella…

Per tant, pares, mares i professorat demanen estratègies i recursos per a fer front a aquesta realitat. En aquesta línia, la jornada “La violencia escolar i altres tipus de violencia, la necessitat d’un canvi social i educatiu”, que tindrà lloc a l’Eliana, pretén oferir informació actualitzada i resultats de recerques sobre aquesta problemàtica .

L’objecte és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana. Estan obertes al públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a la comunitat educativa, col·lectius socials i assistencials.

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i Àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València amb la co·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies