Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Erasmus al castell de Xàtiva
Oberta inscripció en web Erasmus al Territori - Xàtiva

Sortida 30 de noviembre. 

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat  i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua seguint amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 6a edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni.

Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2018-2019. Les rutes es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana.

Xàtiva

És la capital de la comarca de La Costera i es troba situada al sud-oest de la província de València. Ciutat històrica per la qual van passar ibers, romans, àrabs i altres cultures, té la seua empremta més clara en el majestuós castell i el seu casc antic, tots dos visitables.


 

 

Data De 19 de novembre de 2019 a 30 de novembre de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Xàtiva

 
Organitza

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació