Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria

Història de l'Educació Valenciana

Niño, 1949

Període de l'esdeveniment: De 5 de novembre de 2018 a 30 de novembre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació i Facultat de Magisteri

 
Descripció:

Des de 2001 aquestes jornades sostenen un continuat interès a promoure el coneixement d’un àmbit significatiu de la nostra realitat històrica. Tracten de conèixer i comprendre qüestions del passat de l’educació, però responent sempre a la necessitat de fonamentar la reflexió sobre problemes i fets de la realitat actual. Idees, models i procediments que es construeixen històricament, sens dubte, i constitueixen encara avui temes rellevants. En aquesta edició oferim una convocatòria a recórrer un itinerari historiogràfic per discursos i pràctiques pedagògiques en la nostra societat valenciana, en la pròpia capital i en comarques i ciutats. Les jornades volen ser un motiu i oportunitat per a prosseguir en la tasca de repensar l’educació des de la Història, revisar les pràctiques en la seua institucionalització, aclarir l’evolució de la seua organització normativa.

 
Organitza:

Departament d’Educació Comparada i Història de l´Educació i Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i la Facultat de Magisteri.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies