El Patrimoni Cultural Valencià

Cartell de l'esdeveniment
Període de l'esdeveniment:
  • De 20 de juny de 2017 a 15 de juliol de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 14:00.
  • De 20 de juny de 2017 a 15 de juliol de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 21:00.
 

Lloc de realització: Castell d'Alaquàs

 
Descripció:

La inauguració serà el dia 27 de juny a les 19.00 h. Aquesta exposició s'inaugurarà conjuntament amb l'exposició "Les festes Tradicionals del Territori Valencià".

L’exposició “El Patrimoni Cultural Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic,

històric... del qual gaudeix la societat valenciana.

Prenent com a punt de partida la publicació 'Atlas del patrimonio cultural valenciano' (Universitat de València, 2011), a través dels 36 plafons que componen la mostra, s’aborda des del paleolític fins a les festes catalogades d’interés, passant per l’arquitectura militar, l’art o els paisatges, entre moltes altres manifestacions patrimonials; i en la seua elaboració hi han participat una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València.

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaquàs, patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies